Saturday, January 3, 2015

Emma Maembong segan sebut kahwin. Kenapa????Emma Maembong memang manis dan cantik. Bakat lakonan pun amat menyerlah. Bergelar pelakon menyebabkan Emma Maembong menjadi bualan sama ada bakat atau kehidupan peribadinya. Gossip pasal kahwin dengan pelawak  Zizan Razak yang paling panas diperkatakan. Kenapa? Kononnya dia tidak mahu lagi bercakap tentang soal perkahwinan dengan  Zizan Razak selagi ia belum benar-benar pasti. Elok le cam tu. Tak manis perempuan terlalu terbuka bicara soal kahwin ni.

Biar pasti dulu baru le umumkan perkara yang baik itu. Jika terlalu banyak bercakap nanti peminat bosan dengan cerita peribadi yang belum tentu pengujungnya. Harap2 Emma Maembong dan Zizan Razak ada jodohnya.  Mereka memang sesuai.

Emma, 22, kini lebih  manis dan sopan bila dah bertudung.  Amat sesuai wajahnya mengenakan tudung. Alhamdulilah Emma Maembong cepat dapat hidayah untuk berubah. Tak seperti artis muda lain yang masih terlalu seksi walaupun telah menjadi ibu dengan beberapa orang anak.  Pandai2lah bawa diri jika tak bertudung pun.

emma maembongNo comments:

Post a Comment